Städfirma i Helsingborg

Vi har en egen modell som skapats för att kvaliteten på städningen ska kunna följas upp och för att resultatet alltid ska vara den högsta. Vi kan också  följa den Nordiska standarden INSTA800 om du önskar det, eller andra modeller och standarder om du hellre vill att vi utgår från en annan typ av mätning och utvärdering. Det viktiga för oss är att vår städfirma kan erbjuda den städning du önskar och utvärdera den på ett sätt som garanterar att rätt kvalitetsnivå hålls.
 

Detta kan vi hjälpa dig med

Vi erbjuder städservice bland annat i form av

  • Kontorsstädning.
  • Butiksstädning.
  • Industristädning.
  • Renrumsstädning.
  • Städning i offentlig sektor.

Vi kan även stå för kringservice i form av till exempel saneringsarbeten, rengöring av entrémattor eller liknande arbeten. Vi erbjuder också arbeten som är del av en specialservice och inte ingår i den vanliga städservicen, till exempel höghöjdsstädning, fönsterputs, storstädning eller golvvård.

Städfirma i Helsingborg

Vår städfirma levererar tjänster till bland annat företag, organisationer, fastighetsägare och offentlig sektor. Vi erbjuder städservice för en rad olika miljöer och anpassar städningen utifrån vad lokalerna har för behov och vad du önskar av städningen. Tillsammans kommer vi fram till hur ofta det är lagom att vi kommer, och vi skapar ett unikt erbjudande som passar just dig och dina lokaler. Erbjudandet utgår från de speciella förutsättningar som finns för städning, den tid vi beräknar att det kommer ta, vad du önskar av städningen och hur ofta du vill att vi ska komma.

Få en kostnadsfri offert idag!

Få en kostnadsfri offert!

Hos oss på SG Servicegruppen kan du alltid begära en kostnadsfri offert för ditt ärende.

Vi använder
cookies

Om du vill läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter på vår hemsida kan du klicka här. Då kommer du direkt till vår integritetspolicy.