Välkommen till SG Servicegruppen AB

SG Servicegruppen AB är ett företag som erbjuder service av olika slag, och som kan hjälpa dig att ta hand om dina lokaler genom de olika tjänster vi erbjuder. Vår ambition är att du som är kund hos oss ska känna tillit till att vi utför ett noggrant och professionellt arbete – och att du alltid ska vara nöjd med resultatet. Vi som står bakom företaget och som arbetar här är engagerade, glada och jobbar gärna hårt för att möta just dina och din fastighets behov på allra bästa sätt. Vi håller oss till exempel uppdaterade om den nya teknik som kommer på området.

Hos oss erbjuder vi

  • Städservice.
  • Fönsterputs.
  • Golvslipning av trägolv.
  • Golvslipning för golv av betong och natursten.
  • Akustikputs.

Företagets värderingar

Vi har några ledord vi valt ut för att definiera våra värderingar: kvalitet – säkerhet – ansvar. Det är vad vi strävar efter, som ska genomsyra allt vi gör. Det ska finnas med oss från den första kontakten med dig som kund, fram till slutfört arbete. Kvalitet, säkerhet och ansvar är också vad vi utgår från när vi väljer metoder och material som ska vara bra både för anställda och för miljön. Även i förhållande till vår personal och vår omvärld har vi ambitionen att ledorden ska genomsyra våra val, beslut och förhållningssätt.

Våra kunder står alltid i centrum

Utan kunder är vi ingenting och vårt fokus är alltid att möta dina behov på ett så bra sätt som möjligt. Det spelar ju ingen roll om vi har den senaste tekniken och de bästa medarbetarna, om vi inte lyssnar på dig, vad du önskar och vad din fastighet behöver. Vi ser alltid fram emot att möta nya kunder, oavsett om det är för mindre uppdrag eller ett återkommande åtagande. Har du särskilda behov ser vi det som en utmaning, så tveka inte att höra av dig till oss! Vi vill gärna få en chans att hitta sätt som kan fungera, även när det rör sig om utmaningar.

Få en kostnadsfri offert idag!

Få en kostnadsfri offert!

Hos oss på SG Servicegruppen kan du alltid begära en kostnadsfri offert för ditt ärende.

Vi använder
cookies

Om du vill läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter på vår hemsida kan du klicka här. Då kommer du direkt till vår integritetspolicy.