Putsa fönster i Eslöv

Vi hjälper er att få rena fönster

Rena fönster släpper in mer ljus och skapar en hög trivselfaktor oavsett om det är på arbetsplatsen eller i ett hem. När du anlitar oss för att putsa dina fönster kan du vara säker på att du får det professionellt utfört med ett resultat av skinande rena fönster. Tillsammans med våra duktiga yrkesputsare sätter vi en ära i att göra dig som kund nöjd från kontakt till utförande.

Vår städfirma erbjuder fönsterputs till alla som önskar det, bland annat:

  • Privatpersoner.
  • Företag.
  • Bostadsrättsföreningar.
  • Kontor.
  • Butiker och andra kommersiella lokaler.

Putsa fönster i Eslöv

När du anlitar oss är de medarbetare som kommer alltid välutbildade och har många års erfarenhet av att arbeta som yrkesputsare. De har lärt sig våra miljövänliga och effektiva metoder, är väl insatta i vilka medel som ska användas och har stor vana vid att använda våra utvalda verktyg. På det sättet kan vi erbjuda en professionell fönsterputsning som garanterar rena fönster.

Metoder, verktyg och rengöringsmedel

Vår fönsterputsning sker alltid på ett professionellt sätt med bästa tänkbara och miljövänliga metoder, verktyg och rengöringsmedel. Verktygen är effektiva samtidigt som de är ergonomiska och bra att arbeta med. De medel vi använder är utvalda för att vara bra både för miljö och hälsa, och de används tillsammans med de senaste metoderna. Vi har valt den nya teknik där vattnet som används är ultrarent, eftersom vi sett att resultatet blir skinande rent då, utan att starkare medel krävs.

Låt oss putsa fönster med RUT-avdrag

RUT-avdraget är ett avdrag som går att använda för vissa hushållsnära tjänster. Att anlita någon för att putsa fönster är en av de tjänster som ingår i RUT-avdraget och det gör att du som är privatperson kan få en billigare arbetskostnad för fönsterputs. RUT-avdraget gäller tyvärr inte för företag, bostadsrättsföreningar och liknande, utan bara för privatpersoner.

Få en kostnadsfri offert idag!

Få en kostnadsfri offert!

Hos oss på SG Servicegruppen kan du alltid begära en kostnadsfri offert för ditt ärende.

Vi använder
cookies

Om du vill läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter på vår hemsida kan du klicka här. Då kommer du direkt till vår integritetspolicy.