Golvslipning i Landskrona

Vi hjälper dig med golvslipning och slipa betonggolv

När det är dags att slipa golv i dina fastigheter är det viktigt att du låter någon som har koll på läget utföra arbetet, så att golvet inte riskerar att skadas. När du vänder dig till oss kan du alltid lita på att arbetet blir utfört på bästa sätt, med hjälp av våra kunniga och erfarna medarbetare och med maskiner som använder den senaste tekniken.

Golvslipning i Landskrona

Vi kan slipa betonggolv och golv av olika sorters sten som granit, natursten, marmor och terrazzo. De maskiner vi använder gör att det är möjligt att slipa golv på både mindre och större ytor, som till exempel butiksytor. De är specialframtagna för ändamålet och garanterar ett fint resultat. Den metod vi använder för att förädla just betonggolv kallas för Superfloor och innebär att det översta skiktet av beläggningen slipas bort så att ballasten och betongen friläggs. Efter det kan maskinerna utföra slipning och polering och skapa ett helt slätt betonggolv. Slutresultatet blir ett golv av betong som har hög funktionalitet, kvalitet och är estetiskt tilltalande.

Grundlig rengöring

Ibland är det inte en regelrätt golvslipning som behövs. När vi anlitas för att ta hand om betonggolv i till exempel industrihallar, parkeringshus eller lagerlokaler handlar det istället om ett behov av regelbunden städning som går på djupet. Vi har särskilda maskiner som både sopar och skurar den här typen av golv och gör att rengöringen går på djupet. Emellanåt behöver även dessa golv slipas, men med regelbundet underhåll dröjer det länge innan behovet uppstår.

Golvslipning för trägolv

Vi slipar även trägolv och utför efterbehandling av olika slag på dem. Med slipning och efter det lackning eller behandling med hårdvax blir golvet väldigt hållbart. Det är också möjligt att bara slipa det och inte göra någon efterbehandling. På det sättet skapas en mer naturlig känsla, men ett slipat och i övrigt obehandlat trägolv är mer känsligt för olika sorters påfrestningar, och för vissa träslag är det inte att rekommendera. Undrar du vad som passar för just ditt golv får du gärna höra av dig!

Få en kostnadsfri offert idag!

Få en kostnadsfri offert!

Hos oss på SG Servicegruppen kan du alltid begära en kostnadsfri offert för ditt ärende.

Vi använder
cookies

Om du vill läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter på vår hemsida kan du klicka här. Då kommer du direkt till vår integritetspolicy.